Domov       Pišite nam   

ZDRAVLJENJE AVTIZMA:


Naše zgodbe

Tomatis Zagreb

Društvo za avtizem DAN v sodelovanju z Integrated Healthcare Centrom v Zagrebu omogoča svojim družinam članicam 15% popust na izvajanje terapije Tomatis. Ga. Irena Brbić, ki izvaja terapije je pred 8-imi leti kot prva v svoji regiji (področje bivše Jugoslavije, Madžarska, Romunija, Bolgarija) odprla prvi certificirani Tomatis center, prav tako je tudi edina na tem področju z nivojem IV edukacije iz Tomatis metode. V Veliki Britaniji je zaključila Magister znanosti in sicer z zelo integrativno študijo o učinkovitosti metode Tomatis pri avtističnih otrocih.

V sodelovanju z Društvom za avtizem DAN formiramo prvo Pilotsko skupino naših otrok, ki bi začeli z izvajanjem terapije od julija 2019 dalje (prvi termini so že rezervirani za 15.07.2019, na voljo sta še 2 prosti mesti).

Polna cena terapije znaša 470 eur, s 15% popustom za naše člane pa 399 eur. Dodatno je društvu za večje skupine omogočen še dodatni popust in sicer za skupino 3 družin se plačata le 2 terapiji, tretja je brezplačna).

Več informacij o Tomatis metodi lahko preberete na naslednjem linku: http://www.ihc.hr/tomatis-k2. Metoda Tomatis izboljša koncentracijo, pospeši učenje, izboljša branje, spanje in komunikacijo ter zmanjša stres in anksioznost. Beležijo se tudi izredni rezultati pri avtističnih otrocih, predvsem na področju govora.

Prva pilotska skupina začenja s svojimi obravnavami že 15.07.2019. Družinam, ki se bodo prijavile za sodelovanje, bodo dodeljeni termini v časovnem razmaku 1 ure. Napredki otrok na terapiji bodo študijsko spremljani. Prijave sprejemamo preko maila na: katja@avtizem.com ali admin@avtizem.com

 

 

na vrh